Късно снощи министър-председателят Димитър Главчев предложи промени в персоналния състав

...
Късно снощи министър-председателят Димитър Главчев предложи промени в персоналния състав
Коментари Харесай

Политически реакции след предложените промени в състава на служебния кабинет

К ъсно нощес министър-председателят Димитър Главчев предложи промени в персоналния състав на служебния кабинет. В предлагането до Румен Радев министър председателят изиска Стефан Димитров да бъде освободен като министър на външните работи, а поста да заеме Даниел Митов от ГЕРБ.

Ето по какъв начин политическите фигури разясниха рокадата в Министерство на външните работи:

Лена Бориславова разяснява тематиката във Facebook:
„ Това в този момент какво беше?
А/ На Главчев му е скучно вечер;Б/ Вече даже не се крият;В/ По-лошо - мислят си, че показват мъжката тежка дума на Бойко за пред електората?


Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова твърди, че Бойко Борисов непосредствено е заплашил служебния министър председател Главчев. 

" Чухте ли Борисов? Директно заплаши служебния министър председател Главчев, че в случай че не уволни външния министър " ще направя да се съобрази след това ". Сега да забележим дали министър председателят ще извърши нареждането. Борисов съобщи още, че ГЕРБ носи отговорност единствено за министъра на защитата ", написа тя във Facebook. 

Нинова попита на кого и в какво качество водач на партия предлага и договаря за кадровите назначения в служебния кабинет, който трябваше да организира почтени избори равно далечен от всички партии.

" Някой има ли още подозрения чий е този сякаш длъжностен кабинет ", попита Корнелия Нинова.



" Бойко Борисов предложи на министър-председателя на служебното държавно управление да смени външния министър, Стефан Димитров, поради неприятна връзка с сътрудниците ", коментира лидера на Има Такъв Народ Слави Трифонов  във Фейсбук:

Трифонов също попита кой ръководи служебното държавно управление? Министър-председателят Главчев или Бойко Борисов? 



Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР