Каскадьорите на снимачната площадка са изключително важни, защото с професионалната

...
Каскадьорите на снимачната площадка са изключително важни, защото с професионалната
Коментари Харесай

8 актриси, които почти умират на снимачната площадка

Каскадьорите на снимачната площадка са извънредно значими, тъй като с професионалната си подготовка способстват доста за основаването на един кино облик. Не всички подиуми обаче разрешават тяхното потребление и по този начин едни от най-любимите ни актриси са се озовавали в доста рискови за живота им обстановки. Някои от тях имат такива истории, че е цяло знамение, че през днешния ден продължаваме да ги гледаме в други продукции!

Ума Търман

В кариерата си Ума е имала два случая с кола. Първият е по време на фотосите на „ Убий Бил “ 2 (2004) на, който персонално извършил каскада с злополука преди Ума, с цел да е сигурен, че нищо неприятно няма да ѝ се случи, само че по този начин или другояче тя наранява коленете си и получава мозъчно разтърсване.

След случая на актрисата ѝ е доста мъчно да продължи работата си, само че съумява, с цел да попадне по-късно в още една рискова ситуация – по време на фотосите на „ Пърси Джаксън и боговете на Олимп: Похитителят на мълнии “ (2010). След като член на екипа не задейства спирачките на ван, в който се намира Ума, той се прекатурва няколко пъти. Тогава Пиърс Броснан съумява да я избави, скачайки в транспортното средство...



Чарлийз Терон

Снимките на кино лентата „ Аеон Флукс “ (2005) за малко да костват на отчасти парализиране – по време на каскада тя пада на врата си и продукцията стопира за 8 седмици. Тогава докторите оповестяват на актрисата, че може би в никакъв случай няма да може да продължи кариерата си. Чарлийз обаче се възвръща изцяло и довършва работата си по кино лентата, а след него и по още доста.



Кейт Уинслет

В една от сцените на „ Титаник “ (1997) и Лео ди Каприо пробват да избягат от голяма вълна, когато роклята ѝ се закачва за решетка и тя пада на земята. Вълната залива Кейт и тя прекарва известно време под вода, пробвайки се да откачи роклята.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР