Кървава вражда избухна между двама от участниците в Игри на

...
Кървава вражда избухна между двама от участниците в Игри на
Коментари Харесай

Кървави закани след `Игри на волята`: Аспарух заплаши с жесток побой Алекса

Кървава омраза избухна сред двама от участниците в " Игри на волята ",  която е на път да сътвори доста неприятности на всеки един от тях. След като първенецът по битка от Сърбия - Алекса, назова Аспарух - " Мишка ", българинът се закани да го пребие до гибел точно на рождения ден на Евгения Джаферович, който бе през вчерашния ден.
                             

Заради изявлението си Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по битка Елица Янкова, и участник в тазгодишния сезон на " Игри на волята ", си навлече яростта на силвоия спортист. 
                             

Ерски разгласи Пух за " мишка ", защото изпращал дамите на елиминационните борби, визирайки неговата Елица, която обаче съумя да се върне в риалитито. Боркинята отиде на борба, откакто участниците от тима на Непобедимите взеха решение да попречат на бъдещата ѝ коалиция с Алекса, който изчакваше реда си в тима на Резервите. 
                             

" И тъй като не аз съм мишката, а ти първо можеше в лицето да ми го кажеш, двуличен отпадък подобен. И второ, приготвил съм пари, като ти разпилея зъбите и ме съдиш, да си платя санкциите и разноските по делата, които ще заведеш ", заплашва Аспарух.

Алекса не му остана задължен и също отвърна на заканата, като му написа в стори в Истаграм: " Като си самоуверен и искаш да ми строшиш зъбите, ти давам късмет да го направиш, а не да ме заплашваш с празни приказки... Разбий ми зъбите, в случай че си толкоз крепък ".



В друго стори прибавя: " Под напрежение съм, ела да ми счупиш зъбите. В духа на спортсменството в клетката съгласно разпоредбите на ММА. Ти си с 40 кг по-тежък, само че го одобрявам ", отбелязва Алекса.



Какви ще ги свършат двамата в бара на Джаферович, следва да разберем!

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР