Карлсън сравни САЩ с Римската империя. Американският журналист Тъкър Карлсън

...
Карлсън нарече

Снимка: Тъкър Карлсън, БГНЕС

Коментари Харесай

Карлсън сравни САЩ с Римската империя

Карлсън съпостави Съединени американски щати с Римската империя. Американският публицист Тъкър Карлсън счита, че Съединени американски щати ще ги сполети ориста на Римската империя. Той изрази това мнение, до момента в който интервюира някогашния консултант на министъра на защитата в администрацията на американския някогашен президент Доналд Тръмп, пенсиониран полковник Дъглас Макгрегър.

Пенсиониран полковник съобщи, че администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън явно желае да унищожи страната с имиграционната си политика.

Карлсън означи, че по време на президентството на Байдън няколко десетки милиона незаконни имигранти са пристигнали в Съединените щати; този брой надвишава популацията на няколко щата. Той сподели, че Съединени американски щати ще повторят ориста на Римската империя. „ Римската войска и нейните легиони бяха доминирани от неграждани, които в последна сметка, защото не бяха лоялни към Рим, се разпалиха против жителите “, сподели Карлсън

По-рано Тръмп прикани администрацията на демократите да „ неотложно затвори границата “.

Припомняме, че след изявлението си с съветския президент Путин, Карлсън влезе в листата на „ Миротворец “ за заличаване.

В този случай вписването е с дата 8 юни 2023 година Карлсон е упрекнат в „ присъединяване в актове на филантропична експанзия против Украйна “ и „ манипулиране на публично значима информация “.

Карлсон сподели, че ще търси изявление с украинския президент Владимир Зеленски, защото всички предходни изявленията на украинския водач в американски медии не са публицистика, а агитация.

Според Медведев Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши. Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев похвали журналиста Тъкър Карлсън, като сподели, че той „ не се е изнервил и не се е уплашил “.

„ Президентът на Русия описа на западния свят допустимо най-внимателно и в детайли за какво Украйна не съществува и няма да съществува. Тъкър Карлсън не се изнерви и не се уплаши “, написа той в канала си в Telegram.

Публикацията на Карлсън с изявление с съветския президент Владимир Путин получи повече от 50 милиона гледания за повече от пет часа, откакто беше оповестена в X (бивш Twitter). Интервюто продължи два часа и шест минути, като през това време съветският водач отговори на към 60 въпроса, в това число разнообразни разяснения от събеседника.

Източник – Tucker Carlson Network /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР