Карлос Алкарас се класира за четвъртфиналите на тенис турнира в

...
Карлос Алкарас се класира за четвъртфиналите на тенис турнира в
Коментари Харесай

Алкарас и Джокович се класираха за четвъртфиналите на Мастърса в Синсинати

Карлос Алкарас се класира за четвъртфиналите на тенис шампионата в Синсинати от сериите " Мастърс " с награден фонд 6 600 000 $. Световният номер едно се наложи над американеца Томи Пол в три сета - 7:6(6), 6:7(0), 6:3.

Испанецът срещна съществени компликации и трябваше да приложи всичките си сили, с цел да прекърши съпротивата на Пол в над тричасовата борба, която бе прекъсвана поради дъжд.

" Беше в действителност сложен мач. Наистина съм удовлетворен от равнището и мисля, че ставам все по-добър и по-добър ", разяснява Алкарас.

Алкарас пропиля три мачбола във втория сет, само че в третата решителна част бе безапелационен и завоюва, въпреки че при 4:3 срещата бе спряна за повече от час поради дъжда.

На четвъртфиналите международният номер 1 ще срещне австралиеца Макс Пърсел.

Новак Джокович също е измежду най-хубавите осем след рутинна победа над французина Гаел Монфис с 6:3, 6:2 за малко повече от час игра.

Сърбинът, който е повторен победител в Синсинати, проби сервиса на противника в осмия гейм за 5:3, след което взе първия сет с 6:3. Във втория Джокович не срещна компликации, поведе небрежно с 5:0 и завърши мача с 6:2.

Джокович няма нито едно проваляне от Монфис, като завоюва 19-а победа от 19 мача против французина, което е най-дългата победна серия в оупън ерата в тениса.

В идващия кръг международният номер 2 ще срещне американеца Тейлър Фриц, който отстрани Душан Лайович с 5:0 и отричане на сърбина.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР