Карлос Алкарас и Новак Джокович досега напълно оправдават очакванията да

...
Карлос Алкарас и Новак Джокович досега напълно оправдават очакванията да
Коментари Харесай

В разгара на битката: Алкарас продуцира удара на сезона и спечели възхищението на Джокович

Карлос Алкарас и Новак Джокович до момента изцяло оправдават упованията да създат един паметен театър между тях в 1/2-финалите на Ролан Гарос и почитателите към този момент станаха очевидци на голям брой мигове на тенис магия от двете страни на мрежата. Безспорно обаче младият испанец изцяло открадна шоуто в третия гейм на втория сет, когато продуцира най-впечатляващия уинър в ATP Тура от началото на сезона.

Джокович имаше цялостен надзор над въпросното разиграване, откакто извърши брилянтна къса топка и след това прати топката около противника си, само че испанецът направи свръхестествен спринт назад към главната линия и осъществя минаващ удар с тил към корта, който умерено можем да определим за същинско тенис украшение.

Самият сърбин пък не можа да скрие възхищението от отиграването на съперника си и незабавно подвигна ръце във въздуха, с цел да признае качеството на осъществяването, а Алкарас мъчно можеше да спре да се усмихва, до момента в който феновете на " Филип Шатрие " го приветстваха с всички сили.

In Novak voice: NOT TOO BAD
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР