Кариерите на професионалните футболисти често могат да се окажат далеч

...
Кариерите на професионалните футболисти често могат да се окажат далеч
Коментари Харесай

Бивш играч на Ман Юнайтед стана свещеник

Кариерите на професионалните футболисти постоянно могат да се окажат надалеч от най-важната работа в света, някогашният футболист на Манчестър Юнайтед и Норич Фил Мълрин е подобен образец.

Фил Мълрин в миналото беше огромната вяра на Манчестър Юнайтед. Той игра за юношеските селекции от 1992 до 1996 година, а по-късно се разписа в първия тим по избор на сър Алекс Фъргюсън.

Той обаче изигра единствено един мач за първия тим на „ алените дяволи “. След това отиде в Норич, а по-късно в Кардиф. Игра и за няколко тима от долните дивизии преди да приключи кариерата си през 2008 година

Пенсионира се на 31 години. Той загуби любовта си към футбола и посочи, че нито парите, нито дамите, които тичат към него, са му донесли благополучие.

„ Трудно ми е да кажа по кое време в действителност взех решение, че не желая повече да пребивавам подобен живот. Вероятно беше последният сезон в Норич. Не бях удовлетворен от метода, по който пребивавам ”, сподели Мълрин и продължи.

„ Имах прелестен живот като футболист и имах доста привилегии. Някои неща обаче не ме изпълваха. Не бях благополучен, макар че имах всичко, което един младеж желае ”.

Бившият футболист изясни по какъв начин е решил да се отдаде напълно на религията и да стане духовник.

„ Започнах да проучвам религията. Като дете бях доста набожен и когато се прибрах вкъщи след края на кариерата ми, имаше повратна точка. "

„ Бях доброволец в приюта за бездомни. Започнах да отивам на литургия, молех се постоянно и почувствах цялостно задоволство. Във футбола има доста възходи и падения, само че единствено вярата ми сподели смисъла на съществуването. "

Той не съжалява нито за секунда, че се е отървал от футбола в разцвета на силите си и е станал духовник.

„ Изпитах мощно предпочитание за този метод на живот. Направих доста изследвания, взех решение и ето ме след осем години “, сподели Фил Мълрин.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР