Карето отново е превзело есенно-зимните трендове и дори успява да

...
Карето отново е превзело есенно-зимните трендове и дори успява да
Коментари Харесай

24 стайлинг идеи как да носим модерното каре този сезон

Карето още веднъж е превзело есенно-зимните трендове и даже съумява да измести анималистичните принтове. Нещо повече – виждаме го в разнообразни цветови комбинации, което придава на другояче прекомерно класическия тартан по-модерен и модерно look.

Можем да заложим на несъмнено и да го използваме единствено за една от облеклата ни – например , панталон, риза или палто. В композиция с някакъв безпристрастен колорит сътворяваме баланс на бъбривия и от време на време прекомерно ослепителен принт, който ще откриете и под формата на елегантни шопинг находки на.



Инфлуенсърите в Инстаграм обаче ни демонстрират, че можем да бъдем малко по-смели в съчетанията и да носим сред два и три типа в един аутфит. Това обаче си е същинско майсторство, което е належащо и в случай че би трябвало да се комбинира каре с различен, изцяло друг десен.



Въпреки това извънредно моден метод да реализираме цялостна визия в този принт, е да го носим като, с което незабавно разнообразяваме положителната остаряла класика, като е задоволително да сложим бял тишърт или едноцветна поло блуза под него и аксесоари, които също не са толкоз ярки.



Недостатък на карето е, че от време на време може да подчертае някои дефекти (по-пищна фигура или невисок ръст), по тази причина би трябвало деликатно да избираме полите, панталоните и костюмите в този завърнал се измежду топ трендовете принт.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР