Карето, или както е познато на английски – bob, е

...
Карето, или както е познато на английски – bob, е
Коментари Харесай

31 начина да носим косата си на каре този сезон

Карето, или както е познато на британски – bob, е една от тези прически, които в никакъв случай няма да излязат от мода. Негови разновидности са носели и flapper девойките през 20-те години на предишния век, а в този момент ние, които живеем също през 20-те, още веднъж ще носим каре във всичките му разновидности. Независимо от дължината, карето може да се носи и с права, и с начупена коса, в плътни цветове или с, даже с бретон (а ла французойка или вид baby bangs).  

Самата , а след това и, стават емблематични с тъкмо този вид прическа и в никакъв случай не се разделят с нея. Харесваме я, тъй като основава чувство за лекост, жанр и една ярка характерност, която всяко момиче желае да има, а също така е толкоз елементарно да я съвместим и с женствена, и с по-момчешка визия. 



Има нещо смело и секси в по-късата коса, която в предишното е била протест против обичайните показа за ролята на дамата. Днес част от този размирен дух се е запазил, което придава и спомагателен сексапил на. Тази есен и зима ще я носим и в по-късия, и в по-дългия й вид, като текстура и размер ще придадем със и меки ролки (без топлинно отнасяне в студените месеци!). Ако етажираме и изтъним горния слой, прическата ни ще е още по-секси, а за специфични мотиви едрите букли ще придадат ретро чувство. 

Това му обичаме на карето – в черно с него ще изглеждаме като холивудска femme fatale, а с етажиране и пепеляво рус  ще сме модерно и небрежни когато и да е от годината. Как желаете да наподобява вашето каре? Вдъхновете се от галерията ни. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР