Кърджали. Неправоспособен водач и три нерегистрирани моторни превозни средства са

...
Кърджали. Неправоспособен водач и три нерегистрирани моторни превозни средства са
Коментари Харесай

Неправоспособен водач и три нерегистрирани моторни превозни средства са били засечени в специализирана операция на територията на област Кърджали

Кърджали. Неправоспособен лидер и три нерегистрирани моторни транспортни средства са били засечени в профилирана интервенция на територията на област Кърджали, оповестиха от ОДМВР. Около 12,30 часа през вчерашния ден в Джебел полицейски чиновници спрели лек автомобил „ БМВ “. При инспекцията се оказало, че лидерът е 16-годишен, не има удостоверение за правоуправление, а колата не е записана и е без регистрационни табели.

Проверката по случая е по чл.345, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс. 72-годишен лидер на „ БМВ “ бил тестван също в Джебел през вчерашния ден към 18,30 часа. При направена информация станало ясно,че автомобилът е с прекъсната регистрация на съображение чл.143, ал.10 от ЗДвП поради липса на годна застраховка „ Гражданска отговорност “.

Група „ Охранителна полиция “ в РУ-Джебел работи по случая предвид на чл.345, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс.

На 8 февруари към 14 часа в Момчилград 47-годишен лидер се придвижвал с „ Пежо “ и при инспекция се оказало, че моторното транспортно е със служебно прекъсната регистрация. Започната е инспекция, която се прави от група „ Охранителна полиция “ в РУ-Момчилград.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР