Кърджали. Днес от 16:30 часа ще се изиграе отложеният мач

...
Кърджали. Днес от 16:30 часа ще се изиграе отложеният мач
Коментари Харесай

Арда приема ЦСКА в отложен мач от 2-ия кръг на efbet Лига

Кърджали. Днес от 16:30 часа ще се изиграе отсроченият мач от 2-ия кръг на efbet Лига сред Арда (Кърджали) и ЦСКА. Двубоят трябваше да се състои на 1 август, само че двата отбора настояха за отлагането му, тъй като по това време имаха задължения в европейските клубни шампионати.

Съперниците към този момент са с други треньори, а не с тези, с които стартираха сезона. Освен това, те към този момент изиграха два мача между тях. В края на октомври ЦСКА отстрани кърджалийци на осминафиналите за Купата на България след триумф с 2:0 вкъщи. Месец по-късно, още веднъж на Българска войска ”, “червените ” завоюваха турнирното си домакинство против Арда с 2:1.

ЦСКА нарави няколко неверни стъпки в шампионата, само че все пак има късмет да зимува на върха в калсирането, дружно с Лудогорец. За задачата тимът би трябвало да вземе и двата си оставащи мача - против Арда този следобяд и против разградчани в понеделник.

Откакто Арда е в елита, отборът още няма победа против ЦСКА. Балансът от изиграните 7 мача включва 4 победи за “червените ” и 3 равенства.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР