Караванингът процъфтява от години, все повече хора избират за почивката

...
Караванингът процъфтява от години, все повече хора избират за почивката
Коментари Харесай

Направи си от колата кемпер

Караванингът процъфтява от години, от ден на ден хора избират за почивката си мобилен дом. Вариант в тази посока е и преобразуването на разполагаем автомобил, най-много вид ван в кемпер.

По принцип мобилната къща е кола.Тя се трансформира в кемпер, в случай че има маса, легло, уреди за готвене и отделения за предпазване. Всеки, който възнамерява съответното превръщане, би трябвало да е наясно авансово от какво има потребност, с интериорния дизайн, пространството, само че също и бъдещите направления за пътешестване.

По принцип всички транспортни средства са подобаващи за превръщане, при което би трябвало да се съблюдава ограничаването от 3,5 тона заради най-разпространената шофьорска брошура категория B. Ако желаете повече място, имате потребност от шофьорска брошура за транспортни средства с позволено общо тегло над 3,5 тона.

Ако желаете да работите върху каросерията и желаете да увеличите автомобила си или да го преобразите по някакъв различен метод, има доста спецификации, които ще би трябвало да се ползват.

Особеност е построяването на изскачащи покриви. Винаги използвайте помоща на профилиран сервиз, защото огромни елементи от покривната структура би трябвало да бъдат изрязани и спецификациите на производителя би трябвало да се съблюдават подробно. Монтажът на прозорци, въпреки това, е вероятен и за опитни неспециалисти - при съблюдаване на всички правила. Например, всички стъкла би трябвало да бъдат утвърдени за съответната цел и изрезите могат да се вършат единствено на утвърдените места без да се нарушава здравината на каросерията.

Маса, легло и място за предпазване са част от превръщането на колата в мобилен дом. Едва ли има граници на въображението, когато става дума за интериорен дизайн. Когато става въпрос за материали, обаче, би трябвало да се обърне внимание на противопожарната отбрана. А когато става въпрос за отбягване на произшествия при употребата на колата, би трябвало да се уверите, че няма ръбове, изпъкнали елементи или тесни проходи, които могат да причинят пострадвания.

Минималното съоръжение в кемпера включва уреди за готвене. Газовите печки са доста известни. Те би трябвало да бъдат непрекъснато конфигурирани. Има няколко неща, които би трябвало да имате поради, които не са лесни за схващане от неспециалист и които изискват удостоверение от специалист по газ. Тук се изисква и профилирана работилница. Поради това мобилните печки с газов балон на устройството постоянно се конфигурират като евтина опция. Те обаче постоянно не са подобаващи или утвърдени за непрекъснат монтаж или за готвене на закрито.

След приложимост и преди да влезете, откачете газовия балон от готварската печка и го съхранявайте на несъмнено място. Позволени са и зони за готвене, захранвани с алкохол или нафта. Подобно на газовите разновидности, те би трябвало да бъдат непрекъснато инсталирани и да дават отговор на наредбите за приложимост на закрито. За подаването на въздух важат същите правила като за спомагателните нагреватели, да вземем за пример.

Светлината за четене или игра, апарат за сушене, филтърна кафе машина или може би даже за тв приемник - те работят най-добре с 230 волта зареждане. Системата нормално се зарежда извън благодарение на специфичен контакт. По-специално в тази ситуация с електричеството, несъмнено, важи следното - оставете единствено специалистите да свършат работата тук.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР