Каращите спортни автомобили са доста скептични по посока на електрическата

...
Каращите спортни автомобили са доста скептични по посока на електрическата
Коментари Харесай

Спортен елавтомобил е отговорът на Hyundai за електроскептиците

Каращите спортни коли са много скептични по посока на електрическата подвижност. Любителите на моторните спортове се съмняват, че електрическите транспортни средства могат да предложат тръпката, страстта и динамичността на шофиране, които оферират мощните мотори с вътрешно горене. Сега Hyundai има подготвен контрааргумент на това мнение с с уголемение на семейството си " N " - Hyundai RN22e.

В духа на визията на марката Hyundai, високопроизводителната фамилия на марката - N желае да се разшири с е-спортни коли, подобаващи за ежедневна приложимост точно за електроскептиците с афинитет към спорта.

Фокусът на новото предложение на корейците ляга върху три стълба на новия артикул - „ апаш на завои " (стегната, идеално уравновесена машина за завиване), „ склонност за спортната писта " (всички N модели са основани за потребление на спортната писта) и „ ежедневна спортна кола " (за всяка потребност, освен за спортни писти и магистрали). И отива още по-далеч - първият напълно електрически модел с висока продуктивност - Hyundai Ioniq 5 N, корейската група желае да пусне на пазара през 2023 година

Наскоро показаният RN22e дава първа визия какъв брой прочувствени могат да бъдат напълно електрическите транспортни средства с висока продуктивност. RN22e е част от идващото потомство на Hyundai RN - „ преносимите лаборатории " на марката и правоприемник на плана RM на компанията, който започва през 2012 година

В тези „ преносимите лаборатории " Hyundai тества и ревизира високопроизводителни технологии от спортните серии WRC, WTCR и ETCR, преди да бъдат включени в моделите от серията N. Те служат като трамплин за Hyundai за всеобщо внедряване и произвеждане на модели с съвременни, високопроизводителни технологии.

В допълнение към наименованието, RN22e се разграничава от предходните планове на RM и в други връзки. За разлика от RM20e, който за първи път употребява идея за приблизително ситуиран мотор с технология за електрическо задвижване, RN22e е основан на E-GMP (Electric Global Modular Platform) на Hyundai. E-GMP включва нови технологии като 800 Волта бързо зареждане и комутатор за изключване на трансмисията 4WD.

С невисок пътен луфт, подчертани „ плещи ", заден спойлер и огромен заден дифузьор е реализиран доста динамичен външен тип на машината с габарити 4915 х 2023 х 1479 мм и междуосие от 2950 мм. RN22e е оборудван с първата система за задвижване на всички колела от високопроизводителната марка N на Hyundai. Максималната мощ на предния електромотор е 160 кВт, а на задния 270 кВт, т.е. общо 430 кВт/585 к.с.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР