Карането на ски, сноуборд и практикуването на други зимни спортове

...
Карането на ски, сноуборд и практикуването на други зимни спортове
Коментари Харесай

Планинските курорти не са за бедняци: Антоанет Пепе и Иво Карамански на зимна ваканция

Карането на ски, сноуборд и практикуването на други зимни спортове не е на ниска цена занимание. Всички знаем какви са цените в родните курорти, само че за някои българи цената от 20 лева за бургер... не са проблем. Да не издребняваме обаче, когато става въпрос за Антоанет Пепе и Иво Карамански - новата световна двойка на България.

За любовта им първи ние съобщихме още през лятото, когато двамата бяха видяни на морето. Навръх Рождество Христово двамата потвърдиха публично за връзката си в изявление за Мон Дьо. Двамата не стопират да споделят връзката си, а в този момент са се отдали на зимни завършения.

Виж още: Това тя ли е? Крисия замязя на Гери-Никол, изненада с визия

Влогърката и нейната половинка споделиха в Instagram, че са прекарали уикенда на Боровец, където изискванията са чудесни за ски, сноубърд и така нататък Е, чайчето на пистата може да ви излизе соленичко, в случай че не си носите вие, само че това са дребни детайлности. 

Виж още: Свещеник, завърнал се от мъртвите, споделя за какво Риана е саундтракът на Ада

По-рано двамата бяха на сантиментален уикенд във Велинград, който също скандализира с цените, които гонят тези в страни като Италия и Австрия. 

Иначе Пепе и Карамански не са единствено по почивки и ваканции. Двамата си живеят в София, грижат се за децата на Антоанет, които са от предходните ѝ две връзки. 

Виж още: Една сияеща бъдеща младоженка! Ралица от " Игри на волята " свети до любовта на живота си 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР