Капитанът на ЮвентусЛеонардо Бонучи написа отворено писмо до феновете на

...
Капитанът на ЮвентусЛеонардо Бонучи написа отворено писмо до феновете на
Коментари Харесай

Бонучи отправи обръщение към феновете на Ювентус преди градското дерби

Капитанът на ЮвентусЛеонардо Бонучи написа отворено писмо до почитателите на тима в навечерието на дербито против Торино.

" Бианконерите " излизат на следващия ден в основен мач от Серия " А " против градския противник. Играчите бяха събрани на предварителен лагер на подготвителния център в Континаса след загубата с 0:2 от Макаби (Хайфа) в Шампионска лига. Юве има 13 точки в девет мача в първенствто и е на 10 зад водача Наполи. Положението на " Старата госпожа " в ШЛ е още по-трудно, защото отборът загуби три мача от четири и ще бъде отстранен в груповата фаза, в случай че Бенфика и ПСЖ завоюват мачовете си против Макаби.
 Алегри: Тренировъчният лагер не е наказване, а опция Алегри: Тренировъчният лагер не е наказване, а опция
„ Това е сложен интервал за нас и почитателите. Дали градското дерби идва в верния миг? Ще забележим. Междувременно, като капитан на тима, желая да напиша това писмо. В предишното успехите в дербито ставаха повратни моменти за нас. Ако играя, ще реализира и значима цел: 400 мача в Серия " А " като титуляр. Като се има поради, че всяко дете мечтае да играе най-малко един подобен мач, присъединяване в това дерби би било още по-вълнуващо. Безценно е да излезеш от тунела преди началото на мача със същия пламък в очите на дете, само че към този момент с опита на човек, който е играл доста такива мачове. Дербито постоянно е специфичен мач и даже години наред разликата сред двата тима да беше в действителност забележителна, в този момент ще се борим за три жизненоважни точки, което се отнася и за двата отбора.

Семейството ми и аз имаме шанса да живеем в Торино, прелестен град. Когато мачът наближи, атмосферата е друга. Когато срещна почитатели на Торино на улицата, някои се обръщат към мен присмехулно, до момента в който други ме молят да не контузвам сърцата им. След това Кристиано Роналдо дойде и Андреа Белоти си потегли, тъй че това ще бъде първото дерби, в което цялото семейство ще поддържа еднакъв тим: “черно-белия ”. Очаквам с неспокойствие да играя, смисълът на спорта е да включиш пристрастеността и да подкрепиш своя тим. Надявам се, че ще бъде ужасно шоу на и отвън терена. Хубаво дерби за всички, дано по-добрият победи ", написа Бонучи в обръщението си към почитателите, оповестено в “Ла Република ”.

Лоренцо Бонучи, най-големият наследник на италианския национал, беше почитател на Торино, защото неговият обичан състезател беше Андреа Белоти, който напусна отбора след края на контракта си през лятото, присъединявайки се към Рома като свободен сътрудник.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР