Капитанът на Уотфорд Трой Дийни отказа да се завърне към

...
Капитанът на Уотфорд Трой Дийни отказа да се завърне към
Коментари Харесай

Капитанът на Уотфорд отказа да понови тренировки

Капитанът на Уотфорд Трой Дийни отхвърли да се завърне към подготвителния развой с тима. В понеделник клубовете от Висшата лига получиха позволение още веднъж да организират занимания на своите бази на дребни групи.

Уотфорд възнамерява да стартира подготовката си от на следващия ден, само че Дийни е безапелационен, че няма да се яви за рестарта на заниманията, защото има доста неясноти към сигурността на играчите поради пандемията от Ковид-19.

" Трябва да се върнем към тренировките тази седмица, само че аз уведомих управлението, че няма да участвам. За да се заразим всички с ковид, е задоволително един от нас да го прихване. Не желая да занеса болестта вкъщи. Моят наследник е на пет месеца и има усложнения с дишането. Не желая да му причиня още по-големи проблеми. Според разпоредбите би трябвало да се прибера у дома с екипа, с който съм упражнявал, което е причина да пренеса вируса. Вече изгубих татко, баба, дядо, съвсем всички, за които ме е грижа. Здравето е по-важно от парите в джоба ", сподели Дийни пред британските медии.
Премиър лийг 31 кръг, събота 21 март  Бърнли 17:00  Уотфорд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР