Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, тренира отделно от основната

...
Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, тренира отделно от основната
Коментари Харесай

Юрген Матей продължава с индивидуалните занимания

Капитанът на ЦСКА - Юрген Матей, тренира настрана от главната група по време на вчерашните занимания на отбора въз основата в Панчарево. От медицинския щаб вършат всичко допустимо да вдигнат нидерландеца на крайници за първия формален дуел след паузата за националните тимове против Локо Сф на 30 март, събота.

Централният бранител лекува мускулна контузия в бедрото и пропусна последните два мача с ФК ЦСКА 1948 (2:1) и Ботев Пд (4:0). Индивидуално се готви и Брадли де Нойер, който в околните дни най-сетне би трябвало да стартира да играе с топка, откакто към този момент 9 месеца се възвръща от интервенция на коляното.

Вчерашната двуразова подготовка беше пропусната от Тобиас Хайнц, който няма да е подготвен за гостуването в " Надежда ", както и Иван Турицов и Мартин Стойчев. Двамата отпаднаха от описите на селекционерите Илиан Илиев и Александър Димитров поради контузии, като се нуждаят от отмора. Те би трябвало да са подготвени за визитата на червено-черните идващия уикенд, написа " Тема спорт ".
 Играч на фокус - Фернандо Каранга
Играч на фокус - Фернандо Каранга

Любопитно видео
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР