Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев, също като своя шеф Стойчо

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев, също като своя шеф Стойчо
Коментари Харесай

Занев вини съдиите и атаката: Играхме 14 на 11, а и не можем да вкарваме от голлинията

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев, също като своя началник Стойчо Стоилов, упрекна съдиите за днешната загуба с 1:0 от Локомотив в Пловдив.

“Защо загубихме от Локомотив?! Защото играхме 14 против 11. Вие гледахте ли повторенията? Техният гол? А какъв брой отсъждания в противоположна посока. Всяко допиране се свиреше фаул. Какво равнище? Аз този господин го знам от дълго време. Когато желае да добута мача в едната посока, доста добре го прави. Не мога да кажа, че има наклонност. Говоря за през днешния ден. Може да е не сбъркал преднамерено. Не споделям, че е преднамерено, само че някои неща натежават.

Както и че ние не можем да си осъществяваме головите обстановки. Днес имахме три стопроцентови. От голлинията не можем да вкараме.

Като държание, изключително през второто полувреме, нашият тим стоеше добре - държеше топката, атакуваше. Първото полувреме мисля, че загубихме средата на терена. Имаме виновност за загубата и ние, ще си вземем поучения, само че в случай че в другите мачове - като Берое, с Етър, в Русе имаме сами виновност, през днешния ден стояхме добре на терена. Бихме се сами.

Крушчич е млад, упорит човек. Иска да се развива. Подготвяше ни за борба, каквато и стана. Но отново споделям - съдията не разреши да стане борба. При всяко допиране, всяко единоборство той свиреше фаул.

Трябва тимовете да се оставят да играят. Като излезем в Европа виждате, че се пуска по-свободна игра, има динамичност. Как да стане динамичност като той всяко допиране свири. Ние от 90 минути играем 25. Това е. Какво да ви кажа?”, разяснява Петър Занев. efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР