Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски направи интересен коментар след разгромната

...
Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски направи интересен коментар след разгромната
Коментари Харесай

ЦСКА-София разгромил Ботев Пд заради съветите на Чорбаджийски - ето какви били те

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски направи забавен коментар след разгромната домакинска победа на алените с 4:1 над Ботев (Пловдив). Защитникът благодари на съотборниците си за представянето им, заявявайки, че този път са го послушали по какъв начин да играят.

“Хубава победа, извънредно съм признателен на момчетата. Послушаха ме този път. Излязохме необикновено стимулирани и показахме един необикновен темперамент - това, за което в действителност ги помолих от сърце. Днес беше доста значимо да излезем, да се борим за всяка топка и да бъдем непримирими. И видяхте, че даже изпуснахме още голове. Виждате какъв брой се улеснява играта, когато поведеш през първото полувреме с два гола. После излизаш и се забавляваш на терена.

Това, което видях до момента в който бях на терена, ме удоволетворява изцяло. Така че още веднъж приветствам момчетата - извънредно заслужена победа. Трябва да продължаваме по същия начин”, сподели Чорбаджийски, след което разгласи, че насилствената му промяна не се дължи на сериозна контузия.

“На този стадий нищо притеснително - разбиране. Хубаво е, че се случва в този миг, когато мачът беше превдварително решен, че да вземем ограничения по какъв начин да действаме, с цел да не се случва повече”, обясни капитанът на алените, който показа упованията си и за идващия турнирен дуел, който е против Лудогорец в Разград.

“Очаквам същото, което и през днешния ден. Един пределно стимулиран тим в наше лице. Да вземем мача и да развалим сметките на всички. Апелирам всеки божи ден на тернировка, преди мачове, всякога, когато вършим анализ, само и единствено да играем със сърце и пределна мотивация. Само тогава ни чакат светлини. Абсолютно основен мач. Пряк дуел, само че мач, в който дават три точки. Трябва да бъдем много рационални, да не се изхвърляме, да се подготвим добре тази седмица”, приключи Чорбаджийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР