Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски определени поражението с 0:2 от

...
Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски определени поражението с 0:2 от
Коментари Харесай

Чорбаджийски: Ще направим реванша интересен, отиваме за 3 гола

Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски избрани провалянето с 0:2 от Левски в полуфиналите за Купата на България кат закономерна. Централният бранител съобщи, че „ сините” не са играли по-различно от всеки различен път, до момента в който грешките в отбрана на „ червените” са създали разликата.

Стамен Белчев: Всичко е допустимо в реванша, зависи от нас

„ Допуснахме две самостоятелни неточности, а след това изпуснахме нашите шансове за гол. А те вкараха два. Закономерна загуба. Ще си създадем изводите и ще противодействаме в реванша”, съобщи 22-годишният Чорбаджийски.

„ Левски играят по един и същи метод. Ние направихме две неточности, които нямаше по какъв начин да се плануват. Аз си поемам отговорността, оттук насетне продължаваме да работим. Трябва в реванша да сторим нужното, а точно – да вкараме 3 гола.”

Стойчо Стоилов: Само два мача и сезонът е пред срутване

„ Не мога да кажа, че ни е липсвала мотивация или предпочитание. Не може да нямаш предпочитание за мач против Левски. Това е безконечният противник. Борихме се, просто те ни надиграха. Ние се оголвахме доста, а те ни хващаха на контраатаки.”

Димитър Пенев: В ЦСКА би трябвало хубаво да премислят този мач

„ Не, няма психически проблем. Не се е създавало напрежение. Просто по този начин се получи – през днешния ден сбъркахме, а те вкараха гол. Дано идващият път се възползваме от техните неточности.”

„ Не мисля, че в загубата от Лудогорец е казусът. Напротив, отново споделям – играхме с въодушевление. Просто играта не спореше. След 4 дни имаме нов мач, би трябвало да победим и да не бъркаме повече.”

„ Разбира се, че имаме шансове в реванша. Ние сме оптимисти. Ще създадем доста забавен реванш”, приключи Чорбаджийски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР