Капитанът на Септември Богомил Дяков коментира както изминалия мач срещу

...
Капитанът на Септември Богомил Дяков коментира както изминалия мач срещу
Коментари Харесай

Богомил Дяков: Играе ми се в Европа

Капитанът на Септември Богомил Дяков разяснява както миналия мач против Локо Пд /0:0/, по този начин и гостуването в Русе на Дунав, което следва в неделя.

" С Локо Пд беше тежък мач. Ние сме удовлетворени, че не го загубихме. Борихме се да победим, не можахме, само че и точката ни устройва. Във всеки мач се борим за победа, не всеки мач става. Опитваме се да вкарваме във всеки мач. И да - играе ми се в Европа. "

" Сезонът стартира доста тежко за нас. Имаше промяна натреньор и доста футболисти. до момента в който се сработим ни беше тежко. не се познавахме футболистите. Това беше повода за тежкия старт. Митов ни познава множеството момчета и тръгнахме напред. "

" Работим във фаза отбрана целият тим. Има доста мощни бранители в нашия тим. Стараем се всички, има огромна конкуренция. Чува се гласът ми, както и този на Галчев. ние сме най-опитните и гледаме да дърпаме младите напред. "

" Няма напрежение, играем по-освободено. дребните привикват и се отпускат с мачовете. Имаме младежки и юношески национали. Надявам се да вървят нагоре ", показа Дяков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР