Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов призова България

...
Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов призова България
Коментари Харесай

Ивелин Попов: Когато се раздаваш, хората го оценяват. Не ни отписвайте!

Капитанът на националния тим по футбол Ивелин Попов прикани България да не бъде отписвана в борбата за място на международното състезание в Русия следващата година.

След тазвечершното проваляне някогашният състезател на " Литекс " съобщи още, че той и съотборниците му са се раздали и се надява хората да го правят оценка.

" Никой не ни обича нас, само че видяхте, че когато се раздаваш със сърце, хората го правят оценка ", сподели Попов, който ще пропусне семейството на Франция заради наказване.

" Не разбрах за какво беше този жълт картон. Но България сме дребна страна, не сме неуместни на доста хора. Идват шведите и виждате по какъв начин се държат пренебрежително. Четох, че някакво шведско менте написало, че София не се е трансформирала от 12 години. Натупахме ги с 3:2 ", съобщи Попов.

Изказването на капитана на " лъвовете " е във връзка отрицателен материал на шведски публицист за София и България, оповестен преди дуела със скандинавците на " Васил Левски. "

" Не ни отписвайте! Домакински тим сме. С две победи над Франция и Люксембург ще сме в играта ".

" Радвам се, че имам 70 мача за България, само че е неприятно поради загубата. Това е животът. Нормално е да сме изтощени, преди три дни играхме и нямаше доста време да се възстановим. Като намалихме на 1:2 вътрешно се надявах, че ще вземем най-малко точка, само че не стана. Имаше положителни моменти, имахме хубави офанзиви, имахме и положения. Но по този начин се получи, не би трябвало да се срамим от играта си. Раздадохме се оптимално и почитателите го видяха на трибуните. Има израстване, има тактическа дисциплинираност ", сподели играчът на съветския " Спартак " Москва.

" Трябва да не преставам в същия дух, уповавам се да имам още 5-6 години футбол на високо равнище. През годините бях по-млад, разсъждавах по различен метод. Сега виждам по различен метод, фамилията и дамата ме трансформираха ", приключи Попов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР