Капитанът на мароканския национален отбор по футбол Ромeн Саис заяви,

...
Капитанът на мароканския национален отбор по футбол Ромeн Саис заяви,
Коментари Харесай

Капитанът на Мароко: Разочаровани сме, искахме да стигнем до финала

Капитанът на мароканския народен тим по футбол Ромeн Саис съобщи, че целият тим е отчаян след провалянето от Франция, само че че класирането на полуфиналите на международното състезание е извънреден резултат и спечелването на третото място ще бъде тласък за идните мачове.

" Разочаровани сме. Ние бяхме конкурентни и искахме да стигнем до дъно, само че въпреки всичко постигнахме нещо извънредно. Не е свършило, остава още един мач. Би било ужасно да печеля трето място. Това ще ни послужи като огромна мотивация за идващите надпревари, международни шампионати, купи на Африка ", сподели Саис.
 Безредици в Белгия след загубата на Мароко от Франция
Безредици в Белгия след загубата на Мароко от Франция

Има арестувани футболни почитатели

Мароко не съумя да се класира за финалите на Световното състезание в Катар, откакто нощес загуби с 2:0 от настоящия първенец Франция.

" Във футбола всичко е допустимо, когато правиш верните неща, когато имаш дух и предпочитание да дадеш всичко от себе си на терена. Искаме да донесем трофей в Мароко. Благодарен съм на всички мароканци, те ни бяха скъпа помощ по време на мачовете, без значение дали тук или в Мароко, нашите почитатели, нашите фамилии, имахме изключителна поддръжка и сме горди, че им позволихме да изпитат това ", сподели капитанът на Мароко.

Той трябваше да напусне терена през първото полувреме поради травма.

" Бях на обзор преди мача и се усещах добре, само че след една игра се контузих. Не скърбя, само че ми се желае да се беше случило на загрявката, с цел да можех да отстъпя мястото си на терена. Въпреки това играхме на осминафиналите, четвъртфиналите, направихме доста положителни неща за Мароко ", сподели Саис.


Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР