Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази оптимизъм преди предстоящия

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази оптимизъм преди предстоящия
Коментари Харесай

Митко Илиев: Имаме опит, вече имаме манталитет на евробоец В...

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази оптимизъм преди идния мач със Словацко в Лигата на конференциите.

" Запознати сме със мощните им страни, а също и с някои от слабите. Надяваме се да съумеем да се възползваме от слабостите им. И двата тима сме равностойни, само че се надяваме да излезем като спечелили от дуела. Надявам се, че макар кадровите промени, които настъпиха, новите ще създадат по този начин да не се усети неналичието им. Мисля, че благодарение на нашата аудитория ще можем да влезем с преднина в реванша.

Лек минус е, че голът на непознат терен към този момент няма такава тежест. Натрупахме опит и мисля, че тимът е построил нрав на евробоец. Агресивен тим са. Стилът им е сходен на нашия от най-хубавите ни дни. Разчитат доста на пресата, само че ние би трябвало да се опитаме да излезем от нея. Имат бързи футболисти, центриранията им също са мощна страна. Чисто футболно мисля, че не им отстъпваме. Важното е кой ще е по-спокоен и по-концентриран”, съобщи Илиев.

" Всички в клуба са окуражени да продължим развиването на този тим, който последните две години извоюва правото да се назовава фактор в българския футбол. Трябва да сме реалисти. Няма тим, който е изоставен от петима неизменими титуляри. Няма по какъв начин да не се отрази. Няма да е елементарно да се повторят последните два сезона. Да, пристигнаха качествени футболисти, само че ще им би трябвало време. Феновете би трябвало да погледнат действително.

Това първо ходило тази година е най-трудно. И преди година имахме много компликации, само че Словачко са изненада в Чехия. Последната година са постигнали триумф. Ако в този момент не тръгнат нещата по най-хубавия метод и сме неубедителни, се надявам хората да не стартират да се обръщат против нас. Защото клуб и почитатели са едно цяло ", сподели още Димитър Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР