Капитанът на Арда Пламен Крумов говори след равенството в първия

...
Капитанът на Арда Пламен Крумов говори след равенството в първия
Коментари Харесай

Пламен Крумов: Дано късметът ни покрие в реванша със Славия

Капитанът на Арда Пламен Крумов приказва след равенството в първия полуфинален мач със Славия за Купата на България.

„ Бяхме тимът, който търсеше повече успеха. Имахме доста удари, само че не успяхме да осъществяваме гол, само че се надявам във втория мач да ни покрие шанса и да вкараме попадение в София и да излезем крайни спечелили “, съобщи Крумов.

„ В тези турнирни конфликти най-хубавото нещо е да победиш, само че при чиста мрежа в първия домашен мач е супер. Първо имаме мач с ЦСКА и се насочваме към него. За втория мач със Славия за купата се надявам отново да запазим суха мрежа и да ги отстраним “, добави още той.

„ Който е играл на подобен стадий от шампионата знае, че ще има леко напрежение. Задължително трябваше да запазим суха мрежа. В първите 15-20 минути бяхме напрегнат, само че по-късно се успокоихме и направихме хубави неща. За страдание не успяхме да осъществяваме гол, само че ще ги запазим за втория мач. С момчетата преди мача се разбрахме откъм гърба 0:0, а начело да вкараме попадение. В реванша отново по този начин ще бъде. Трябва да осъществяваме и да се поздравим с триумфа. Може да сме по-ефективни от статичните положения. Трябва да работим върху това и го вършим. Необходимо е да сме по-агресивни в наказателното поле и да нападаме топката. Постоянно упражняваме заучени положения. Мисля, че това ни е едва място във фаза офанзива и би трябвало да ги използваме по-ефективно “, сподели бранителят.

„ Няма мач, в който да не сме се сбили, да кажа на диалект. Да, имахме няколко загуби, само че ние сме тим на две години и продължаваме да се развиваме и упражняваме. Стремим се да печелим всеки мач, тъй като по този начин се пораства. Колективът ни е на супер равнище и това ни води в положителния сезон. Чувстваме се добре. Хората са въодушевени от нашето показване. Имах щастието да дойда тук още от В група. Знам по какъв начин хората изживяваха мачовете и тогава. В Б група се мъчехме, тъй като там футболът е по-специфичен. Катерим стълбичката и се надявам тази година да имаме късмет да стигнем до финала за купата, макар че в Славия има доста положителни футболисти. Ядрото им от български играчи е доста мощно. Трябва да сме оптимално съсредоточени във втория мач, с цел да се поздравим с триумфа “, зави Крумов.

„ Не си избираме мачовете. Трябва да се възстановим до дуела с ЦСКА и по-късно треньорите ще ни кажат по какъв начин ще играем против тях. Винаги търсим максимума. Няма по какъв начин да растеш без да играеш всеки мач за победа. Няма значение кой е скамейката на ЦСКА. Те са задоволителен дразнител, за мен още повече. Отиваме, с цел да вземем максимума от този мач “, добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР