Канцлерът Олаф Шолц нарече това много сериозен въпрос, след като

...
Канцлерът Олаф Шолц нарече това много сериозен въпрос, след като
Коментари Харесай

Германия разследва изтичане в Русия на аудиозапис, за който се тв...

Канцлерът Олаф Шолц назова това " доста сериозен въпрос ", откакто аудиозаписът беше оповестен в Русия, и добави, че немското държавно управление работи за изясняване на случая " доста деликатно, доста интензивно и доста бързо ", заяви немската осведомителна организация ДПА.

В 38-минутния запис, оповестен от съветската държавно следена медия Russia Today, военни офицери разискват въпроса по какъв начин Украйна може да употребява крилатите ракети с огромен обхват " Таурус ", заяви Асошиейтед прес. Берлин не е податлив да достави Киев с мощните ракети - въпрос, който разцепва държавната коалиция в страната.

 

Дебатът за помощта за Украйна се разгорещи в Берлин, защото Украйна се сблъска с неуспехи на бойното поле точно поради намалялото въоръжение, а последният пакет от американска военна помощ за Украйна затъна в политически диспути в Конгреса.

 

В спорния аудиозапис, оповестен от основния агитатор на Путин на Russia Today, чиновници от немските въоръжени сили, Бундесвера, разискват по какъв начин военновъздушните сили биха могли да обезпечат техническа поддръжка за доставката на ракети " Таурус " след хипотетично политическо решение на канцлера Шолц.

 

По време на записания диалог се оповестява, че военните са разискали и вероятни цели, в това число Керченския мост, свързващ Русия и окупирания Крим.

Службата за военно контраразузнаване на Германия е почнала следствие, с цел да откри " дали е допустимо да са били прихванати вътрешни връзки в границите на военновъздушните сили ", оповестиха от немското министерство на защитата в събота.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР