Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че страната ще трябва

...
Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че страната ще трябва
Коментари Харесай

Меркел предупреди за надигането на тъмни сили в Европа

Канцлерът на Германия Ангела Меркел съобщи, че страната ще би трябвало да бъде по-бдителна що се отнася до националистическите придвижвания в Европа поради нацисткото си минало , осведоми АП.

Меркел направи коментара в изявление за Си Ен Ен. Част от него е оповестено през днешния ден.

Германският водач акцентира, че Германия би трябвало да се опълчи на популистите и тъмните сили, които дърпат поддръжка от обичайните партии.
 Зелените и крайнодесните разрушиха 40-годишната доминация на центристите в Европа онлайн
Зелените и крайнодесните разрушиха 40-годишната доминация на центристите в Европа

Въпреки че евроскептиците и популистите не оправдаха прогнозите за напредък

Като има поради популистките партии на Стария континент, които ускориха позициите си след извършените през предходната седмица избори за Европейски парламент, Меркел сподели, че " в Германия те постоянно би трябвало да бъдат обсъждани в избран подтекст , в подтекста на предишното ни, което значи, че ние би трябвало да бъдем по-бдителни от другите ".

Меркел също осъди растежа на антисемитизма в страната , като означи, че в Германия " за жалост постоянно има избран брой антисемити измежду нас ".

Тя осъди обстоятелството, че до през днешния ден няма нито една синагога, детска градина за еврейски деца, учебно заведение за еврейски деца, които да не са охранявани от немската полиция.

Коментирайки надигането на национализма и расизма в Европа, Меркел означи, че това е, " тъй като ние сме за народна власт, тъй като ние се опитваме да намерим решения, тъй като ние постоянно би трябвало да се слагаме на мястото на другия човек, тъй като ние се изправяме против нетърпимостта, тъй като не демонстрираме приемливост към нарушаването на човешките права ".

Канцлерът признава, че става все по-трудно да се убеждават хората за уроците на предишното , само че " би трябвало да бъдат научени от всяко ново потомство ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР