Каним настоятелно министър-председателя да присъства на дебатите по решението за

...
Каним настоятелно министър-председателя да присъства на дебатите по решението за
Коментари Харесай

Защо Борисов и Радев не участват в дебатите за F -16, питат депутати

" Каним настоятелно министър-председателя да участва на дебатите по решението за договаряния със Съединени американски щати за F-16 ", прикани националният представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Антон Кутев от парламентарната естрада.
Според опозицията към момента не е станало мнението на премиера Бойко Борисов по тематиката.
„ Не знам по какъв начин ще взимаме решение, в случай че не ни е ясно отношението и мнението на министър-председателя, който от 20 дни го няма никакъв “, съобщи още Кутев.
От ГЕРБ пък излязоха с контрапредложение. „ Поставеният въпрос от Българска социалистическа партия за наличие на премиера Бойко Борисов навежда на различен - къде е главнокомандващият на Република България, който също е взел участие и има отношение по въпроса? Именно Радев е подписал документа, с който е стартирала процедурата “, съобщи депутатът от ръководещите и ръководител на Комисията по правни въпроси Данаил Кирилов.
„ Спомням си, че съм го виждал единствено един път, но беше в предишния парламент. Дойде и ни сподели, че ни остават 8 дни или нещо такова “, добави Кирилов.
От своя страна ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева съобщи, че президентската администрация ще бъде известена за поканата, а президентът постоянно е добре пристигнал в пленарна зала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР