Кание Уест беше критикуван от фенове, след като се насочи

...
Кание Уест беше критикуван от фенове, след като се насочи
Коментари Харесай

Кание Уест се насочи към Хейли Бийбър в яростни изказвания, докато феновете поставят под въпрос ролята й във враждата

Кание Уест беше подложен на критика от почитатели, откакто се насочи към Хейли Бийбър в „ смущаващо “ изявление в обществените медии.

Рапърът избухна в гневна дрънканица в Instagram, като се прицели в някогашния си помощник Adidas, като сподели на своите 20,2 милиона почитатели, че даже ненавижда децата на всеки, който работи в спортната марка. Много от почитателите му бяха озадачени, когато той извика модела Хейли, както и някогашната брачна половинка Ким Кардашиян, за която той твърдеше, че е „ лишила “ четирите им деца от него, до момента в който той празнуваше новия си албум Vultures 1, който удари номер 1 в Америка.

„ Този ​​номер №1 е за вас, той е за хората, които няма да бъдат манипулирани от системата и adidas, по дяволите, и всички, които работят там или с тях. Всеки, който върви на учебно заведение с някой, чиито родители работят като Adidas. Просто знайте, че се пробваха да ме унищожат и ето ни с ария номер 1 в света “, стартира Кание, до момента в който продължаваше враждата си с емблематичната спортна марка, откакто го изоставиха...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР