Кандидатурата на областния управител на Пловдив Здравко Димитров получи най-много

...
Кандидатурата на областния управител на Пловдив Здравко Димитров получи най-много
Коментари Харесай

Здравко Димитров - фаворит на номинациите в Северен за...

Кандидатурата на регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров получи най-вече номинации за кмет на града за идните локални избори от членовете на партия ГЕРБ в регион " Северен ". Това стана на извършеното в Земеделския лицей заседание. От взелите присъединяване 107 души във форума той получи поддръжката на 76 участвали. На второ място единствено с един глас по-малко 75 получи Стефан Дедев, ръководител на партийната организация в региона.

Именно той издигна кандидатурата на Здравко Димитров. Присъстващите на събранието предложиха още Стефан Дедев, сегашния кмет на Пловдив Иван Тотев, който през днешния ден разгласи, че няма да се кандидатира за трети мандат, както и кметовете на регионите " Централен " и " Тракия " Георги Стаменов и Костадин Димитров. За Иван Тотев гласоподаваха 19 души, за Георги Стаменов 13, а за Костадин Димитров 23. Директорът на Оперативна програма " Градини и паркове " Стоян Алексиев получи най-вече номинации за кмет на " Северен " -93.

След него останаха Стефан Дедев със 71 номинации, изпълняващата длъжността кмет на " Северен " Лариса Кътова- 54, Гошо Къчков- 49, Анастасия Маташева-37 и Никола Папазов-32. Общо 19 души бяха номинирани за листата на общински съветници. Най-много гласове по 90 събраха Лариса Кътова и Станислав Лулчева. Всички номинации ще бъдат изпратени на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и водача на партията Бойко Борисов, който ще има последната дума.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР