„Кандидатурата на Красимир Влахов за конституционен съдия показа една прозрачна

...
„Кандидатурата на Красимир Влахов за конституционен съдия показа една прозрачна
Коментари Харесай

Цветанов: Кандидатурата на Красимир Влахов за КС е една прозрачна процедура

„ Кандидатурата на Красимир Влахов за парламентарен арбитър сподели една транспарантна процедура на Народното събрание, призоваваме и президентът да гледа и да бъде по-внимателен”, разяснява водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Днес първа точка в дневния ред на Народното събрание е избора на арбитър в Конституционния съд. Преди ден Правната комисия изслуша единствената номинация. Тя е точно на Влахов, който е кандидатура на ГЕРБ и „ Обединените патриоти”.
Правната комисия поддържа Красимир Влахов за парламентарен арбитър Единствено от Българска социалистическа партия не гласоподаваха за кандидатурата му, тъй като липсва конкуренция при избора
„ Предложението за Влахов беше направено от парламентарното болшинство, само че благодаря на сътрудниците от „ Воля” и Движение за права и свободи, които организираха срещи и изрекоха своята позиция”, разяснява още Цветанов.

Той прикани Румен Радев да бъде по-внимателен и да гледа процедурите на Народното събрание, с цел да бъде всичко транспарантно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР