Кандидатите за директор на здравните каси в Пловдив, Хасково, Кюстендил

...
Кандидатите за директор на здравните каси в Пловдив, Хасково, Кюстендил
Коментари Харесай

Препитват кандидатите за директор на РЗОК

Кандидатите за шеф на здравните каси в Пловдив, Хасково, Кюстендил и София- област ще би трябвало да развият писмена разработка на тематика " Насоки за възстановяване на активността на РЗОК и контрола на разноските ". Това предложение на шефа на НЗОК доктор Дечо Дечев бе утвърдено от Надзорния съвет на институцията с решения от края на предходната седмица.

Обемът на създаването би трябвало да е не по-малко от 25 и не повече от 50 страници, а измежду критериите за оценяването ще са познаване на нормативната уредба, разбор на настоящото положение на съответната РЗОК, цели и риск при осъществяването на бюджетната сметка на съответната каса за 2018 година, идентификация на сериозните фактори на РЗОК, както и оферти за усъвършенстване на контролната активност на дадената каса.
През октомври тази година Йорданка Караиванова бе назначена краткотрайно за шеф на РЗОК в Пловдив. Тя взе присъединяване в извършеното през вчерашния ден Национално заседание на НЗОК в София с ръководителите на районните здравни каса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР