Кандидатът за промоция в Бундеслигата - Кайзерслаутерн е един от

...
Кандидатът за промоция в Бундеслигата - Кайзерслаутерн е един от
Коментари Харесай

Германски клуб е най-сериозният фаворит за подписа на Андриан Краев

Кандидатът за промоция в Бундеслигата - Кайзерслаутерн е един от тимовете, които наблюдават обстановката с един от капитаните на Левски Андриан Краев, твърди " Тема Спорт ".

В момента тимът, с който преди години първенец на Германия стана различен минал през " Герена " - Мариян Христов, е на трето място във Втора Бундеслига, като е единствено на 2 точки от лидера във краткотрайното класиране Санкт Паули.

Андриан Краев, който прави доста мощен сезон, има контракт с Левски до края на шампионата. От " Герена " вършат всичко по силите си да го удължат. Те на няколко пъти излизаха с усъвършенствани предложения към халфа. Последната бе близка до мечтаното от играча, само че двете страни не се схванаха за размера на откупващата уговорка, която да бъде вписана в съглашението. Наскоро Краев смени мениджърската организация, която го съставлява. В момента за ползите му се грижи някогашният централен бранител на Левски Джон Ингълс.

Ако " сините " не подпишат нов контракт с Краев, то отбранителният полузащитник ще може свободно да договаря с други клубове от 1 януари и даже да подпише прелиминарен контракт с този, който му извади предложение, което го удовлетворява. През лятото сините отхвърлиха оферта на Лудогорец за правата му.

От Левски обаче съумяха да задържат трима играчи, които бяха в обстановката на Краев - левия бек Цунами, централния бранител Кристиан Димитров и халфа Асен Чандъров.
 Подготвя се промяна на вратарите в Левски
Подготвя се промяна на вратарите в Левски

Николай Михайлов още веднъж става титуляр
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР