Кандидатът за президент в Украйна Володимир Зеленски изпя няколко фрази

...
Кандидатът за президент в Украйна Володимир Зеленски изпя няколко фрази
Коментари Харесай

Зеленски пя Еминем пред журналисти в Украйна и отсече: Ще ги бием всичките

Кандидатът за президент в Украйна Володимир Зеленски изпя няколко изречения от ария на американския рапър Еминем пред публицисти и отсече: Ще ги бием всичките. Това направи той по време на своето гласувана.
Над 130 000 чиновници на реда бдят за сигурността по време на днешния втори тур от президентските избори в Украйна, заяви през днешния ден вътрешният министър Арсен Аваков, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция. " Заедно с вас градим нова просвета на изборния развой ", добави той към своя пост във Facebook.

Осигурена е полицейска защита за общо 197 окръжни изборни комисии и съвсем 30 000 секции, осведоми по-рано украинската полиция. Работи основан за случая действен щаб към вътрешното ведомство, също и районни щабове. Органите на реда дават обещание информация за обстановката на всеки два часа.

Като любимец в този тур се обрисува артистът и дилетант в политиката Володимир Зеленски. Според допитванията той има всички шансове да смени сегашния държавен глава Петро Порошенко, станал неизвестен, защото не съумя да постави завършек на войната в източната част на страната и поради свадите за корупция, компрометирали политическата класа.

Зеленски към този момент гласоподава в една от киевските изборни секции. " Не знам каква бе сутринта за вас, нашата е хубава (...) Жена ми пусна Еминем за въодушевление ", сподели той пред публицисти и по тяхна молба им изпя на британски няколко изречения от творбите на американския рапър.

" Всичко ще е наред, ще ги бием всичките ", увери претендентът. Той заяви, че отива при своя екип, дружно с който ще проучва тази вечер изборните резултати.Преди да гласоподава в своята изборна секция, сегашният президент Петро Порошенко посети дружно със своята брачна половинка и един от синовете им Михайловската Златовърха катедрала в едноименния киевски манастир - основния храм на Православната черква на Украйна, приета за автокефална от Вселенската, само че не и от Московската патриаршия.

Заобиколени от телохранители, тримата участват на свещенодействие, водено от предстоятеля на ПЦУ митрополит Епифаний.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР