Кандидатът за президент, Робърт Ф. Кенеди-младши, въпреки предишни твърдения, има

...
Кандидатът за президент, Робърт Ф. Кенеди-младши, въпреки предишни твърдения, има
Коментари Харесай

Кандидат-президент на САЩ предполагаемо държи Биткойн на стойност $250,000

Кандидатът за президент, Робърт Ф. Кенеди-младши, макар предходни изказвания, има обилни вложения в Биткойн, съгласно финансова документи,.

Напротив, по време на конференцията за Биткойн през май Кенеди категорично съобщи , че не се занимава с вложение, нито дава капиталови препоръки.

Кенеди намерено е подкрепял Биткойн , като даже е приемал криптовалутата като подаяние за акцията си. Въпреки това, обратно на личните му изказвания, от CNBC са разкрили финансови документи, които демонстрират, че той има Биткойн активи на стойност от $100,001 до $250,000.

С идните президентски избори през 2024 година, които ще послужат като решителен миг в политиката на Съединени американски щати, промишлеността на цифровите активи зае централно място. Вследствие на това политическата сцена възприе тази промишленост като значима тематика за разискване, изключително във връзка с ролята ѝ във финансовия бранш и връзката ѝ с евентуалните претенденти.

Това наблюдаване насочи вниманието към връзката сред претендентите и промишлеността на цифровите активи. Последните отчети сочат, че съгласно финансови документи претендентът за президент Робърт Ф. Кенеди-младши има Биткойн на стойност до $250,000.

Това разобличаване е в директен контрастност с изказванията на Кенеди, направени през май, по-конкретно на конференция за Биткойн в Маями, където той изрично съобщи, че не влага.

Наличието на забележителна инвестиция в Биткойн обаче е документирано в брокерска сметка, обвързвана с претендента за президент.

Досега Биткойн играеше значима роля в президентската акция на Кенеди, защото той гласно се е застъпвал за цифровата валута. От друга страна, той е изрече и угриженост по отношение на издадените от държавното управление цифрови активи. Все отново обаче това неотдавнашно разобличаване повдига опцията за спор на ползи за претендента.

Финансовите документи не дават детайлности по отношение на това по кое време Кенеди е придобил Биткойн. Следователно не е несъмнено дали покупката е станала преди или след изказването му на конференцията.

Освен това записите не прецизират кой от фамилията на Кенеди е направил инвестицията и дали след това той е продал Биткойн притежанията, който са документирани в документите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР