Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се
Коментари Харесай

Бербатов моментално отговори на Бончо Генчев: Ставам свидетел на огромни лъжи от родни специалисти!

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се обърна към футболните клубове у нас. Бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед употребява " Facebook ", където разгласява собствен клип:

" Включвам се от офиса на фондацията ми, с цел да се обърна към всички футболни тимове в страната. Тъй като ставам очевидец на големи неистини от родни " експерти " във връзка декларациите, които събират с наша помощ, желая да кажа следното. Тези заявления са безусловно същите, каквито бяха предишните и въз основата, на които се състоя конгресът. Всички помним какво се случи: 1/3 от клубовете събрахте подписи и бяха импортирани в БФС и бяха върнати оттова. След това отидоха в съда. Той ги одобри и реши да има конгрес. Ако имаше нещо неправилно в тях, конгрес нямаше да има.

Сега процедурата е същата, даже по-опростена. На 18 март е плануван конгрес и ние се борим той да бъде избирателен и в дневния ред да има избор за президент и подобен за изпълком. Видяхме по какъв начин последния път конгресът бе изопачен и трябваше да има балотаж. Президентът би трябвало да има три мандата - той не е безконечен. Пълномощното, което давате на адвокатската адвокатска фирма, е единствено и само да бъдете представлявани пред БФС или пред съда - това е. Нищо повече, не се тормозете. Не мога да си разреша да ви излъжа, защото стоя с името си. Да, досадно е, само че пътят минава отсам. Не е елементарно, само че ще успеем всички дружно. Работим за по-доброто бъдеще на българския футбол ", съобщи Димитър Бербатов.
 Бончо Генчев: Суверенитетът на футболните клубове в България бе нападнат и мощно засегнат от страна на група хора
Бончо Генчев: Суверенитетът на футболните клубове в България бе нападнат и мощно засегнат от страна на група хора

Писмото му е против Димитър Бербатов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР