Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов

...
Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Димитър Бербатов призова Търговския регистър да предприеме действия по вписването на Михаил Касабов като ръководител на БФС

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов взе отношение по тематиката с несполучливия първи опит за регистриране на поканата за провеждането на ексклузивен конгрес на 15 март тази година от страна на Търговския указател.

В изявление за Българска национална телевизия някогашният футболист прикани за незабавното регистриране на Михаил Касабов като краткотрайно изпълняващ длъжността началник на БФС, което от своя страна е значима стъпка за последващото регистриране на поканата за изборния конгрес в средата на март.

" Михаил Касабов, който е определен да съставлява БФС след оставката на Борислав Михайлов би трябвало да бъде вписан наложително. Призовавам Търговския указател неотложно да даде нужните директиви и рекомендации на БФС, с цел да може вписването да стане факт по същия метод, по който се случи и след оставката на Михайлов през 2019-а година след мача с Англия. Тогава Касабов беше вписан, а в този момент за какво не е? ", попита риторично Бербатов.

Голмайстор №1 в историята на националния тим на България изрази още опасенията си, че резултатите от конгреса на 15 март може и да не влязат в действие, в случай че се употребяват юридически маневри.

" Ако се завоюва конгресът живот и здраве на 15 март, тогава той може да бъде обжалван от хората, които са на власт сега. Тогава те биха могли още веднъж да си останат на власт, защото са вписани като ръководещи. Ако Михаил Касабов бъде вписан, той би могъл да събере верния Изпълком, с цел да се направи покана за конгреса на 15 март и да се организира той по верния метод. Всеки към този момент знае тези хора защо се борят, а точно да останат на позициите, на които са ", разяснява Димитър Бербатов.

В рамките на днешния ден някогашният нападател на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако и други посети родното си учебно заведение " Кузман Шапкарев " в Благоевград, чийто физкултурен салон към този момент ще носи името " Димитър Бербатов ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР