Кандидатът за президент и лидер на НФСБ Валери Симеонов с

...
Кандидатът за президент и лидер на НФСБ Валери Симеонов с
Коментари Харесай

САМО В ПИК TV! Валери Симеонов с гръмовно разкритие за манипулация на вота: Машините с готовите резултати в полза на Радев вече са подготвени в три области - София, Пловдив и Благоевград! Целта е ПП да стане втора и да получи мандат за управление

Кандидатът за президент и водач на НФСБ Валери Симеонов с мощна офанзива против опитите за операции и откровена замяна на вота от Румен Радев посредством откритите към този момент близо 600 нелицензирани и противозаконни машини на " Сиела Норма " и несвързаните пояснения на притежателя й Веселин Тодоров.

С каква последна цел се укриват импортираните машини за гласоподаване, кой се кани да се възползва от тях и с каква цел? Как може да бъдат обезпечени честността на изборите на 14 ноември?

" Няма да има честни и почтени избори. Днешната информация за машините, затвърди доста съществено подозрение, което ме мъчи от известно време. Аз и НФСБ сме били срещу машини на изборите по причина, че на никое място в цивилизования свят не се употребяват. Имаме случаи в Германия и незабавно преустановяването на машинното гласоподаване. Когато имаш машина със програмен продукт, в никакъв случай не знаеш по какъв начин ще бъде квалифициран той. Ето отиваш да си купиш кафе на машина и тя не ти връща ресто. Първата алена лампа ми светна на изборите на 11 юли, когато всички социологически изследвания посочваха, че ще влезем в Народно събрание. Резултатът до обяд потвърждаваше тези прогнози. Но по-късно нещо се случи и резултатът на нашата коалиция отиде от 3,5%, което за мене не беше обикновено. Втората лампа беше решение на Върховен административен съд за преустановяването на броенето на разписките от машините. тъй като няма нищо по-нормално да се ревизира вота на машините от броенето ", сподели Симеонов.
свързани новини81137преди 2 часа77033преди 4 часа
" Върху Върховен административен съд е оказано някакво влияние. Дали то е било финансово - господин Чолаков да резервира поста си и при новите ръководещи. Основен принцип при правораздаването е, че съдът има вяра на свидетелски показания. Един съд да постанови, че би трябвало да се има вяра на машината, а не на свидетелските показания, е тотално проявление на правото. Със всеки компютър ти можеш да обориш едно закононарушение. Има законова възбрана да се одобряват като доказателствен материал записи от камери, тъй като не са направени със сертифицирана техника. Затова се употребяват СРС-та и те са с решение на арбитър. А в този момент съдът споделя, че ще имаме вяра на машините. Това е ненормално ", разясни Симеонов.

" Ние сме очевидци на невъоръжена опозиция. Връщам се преди 1944 година, когато партизаните са се крили по незаконни квартири. Сега виждаме по какъв начин машините се крият по хранилища ", сподели Валери Симеонов. Обясненията били спорни и смехотворни за тези несертифицирани машини.

" Излизат машини на най-невероятни машини. Снощи още близо 200 машини се оказаха във военно учебно заведение. Някой може ли да изясни за какво тези машини са пръснати на най-различни хранилища, в това число и на летището. По-логично е и по-евтино да ги внесеш дружно. Самото внасяне на тези машини е закононарушение изключително в навечерието на избори ", разгневи се водачът на НФСБ.

" Тук се приготвя доста сериозна огромна операция. И освен в тази прогноза на ГЕРБ. По-скоро се приготвя друго - от през вчерашния ден имам извънредно достоверна информация от първо лице. Три области са определени, в които резултатите са определени - Благоевград, 23 Район София и Пловдив област. В тях ще бъде създаден резултат, който да даде преимущество на " Продължаваме промяната ". Те би трябвало да донесат няколко стотин гласа, които да донесат опция ПППП да мине втора и да прескочи Българска социалистическа партия от второто място. Тези машини в тези области ще дадат задоволително гласове за президентската партия. Това е квалифицирано от двамата софтуерни експерти. Те са най-охраняваните експерти от ДАНС ", разкри грандиозната скица Валери Симеонов. Той сподели, че е подготвен да спомага на прокуратурата.

Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР