Кандидатът за президент Анастас Герджиков заедно с кандидатката за вицепрезидент

...
Кандидатът за президент Анастас Герджиков заедно с кандидатката за вицепрезидент
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV! Евродепутатът Александър Йорданов застана зад проф. Герджиков в Перник! Кандидат-президентът гневен на правителството на Радев: Не ни подготвиха за четвъртата вълна и зелените сертификати

Кандидатът за президент Анастас Герджиков дружно с кандидатката за вицепрезидент Невяна Митова са в през днешния ден в границите на предизборната обиколка.

На събитието участва и лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Кирил Ананиев, както и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Александър Йорданов.

" Политическата рецесия докара до там, че не успяхме да се оправим с другите рецесии - икономическата, ценовата, здравната, в този момент и просветителната. Затова и ние желаеме да предложим обединени на всички български жители към няколко целта. Ние приказваме за народен интерес и национално достолепие във външната политика, за обучение, за господство на правото, за боеспособна войска, за енергетика ", разгласи проф. Герджиков пред жителите на Перник.
свързани новини62639на 01.11.202156122на 31.10.2021
" Най-спешният проблем е по какъв начин да излезем от просветителната рецесия в която влязохме поради здравната рецесия. Правителството не ни приготви както за четвъртата вълна, по този начин и за това, че ще се изисква зелен документ ", недоволства той.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:


свързани новини35768на 30.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР