Кандидатът за председател на БСП втори мандат Корнелия Нинова бе

...
Кандидатът за председател на БСП втори мандат Корнелия Нинова бе
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: С този вот ще докажем, че сме модерна европейска партия

Кандидатът за ръководител на Българска социалистическа партия втори мандат Корнелия Нинова бе на предизборна среща в Стара Загора, на която участваха с изключение на старозагорските социалисти, и социалисти от Казанлък, Мъглиж, Гурково, Братя Даскалови, Чирпан, Раднево, Гълъбово и Опан.
“Организацията ни в Стара Загора е една от най-големите и мощните. Дайте образец за либералност, бистрота и почтеност в директния избор на ръководител. Гласувайте свободно за който поискате, само че бъдете дейни. ”, прикани социалистите Нинова.
 Проф. Людмил Георгиев: Народът и страната имат късмет единствено с победа на Корнелия Нинова Проф. Людмил Георгиев: Народът и страната имат късмет единствено с победа на Корнелия Нинова
Предстоят решаващи за ориста на България дни, разяснява проф. Людмил Георгиев в собствен материал в известно електронно издание. Единият...
Тя акцентира, че цялостните зали и високата интензивност са оправданието на всички операции, че партията не е подготвена за директната народна власт. “С този избор ще потвърдим, че сме съвременна европейска партия. ”, сподели Корнелия Нинова.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР