Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет

...
Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Презастрояването и изоставените сгради са проблеми за “Слатина”

Кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, претендентът за кмет на регион „ Слатина “ Иво Атанасов и заместник-председателят на Българска социалистическа партия – София и претендент за общински консултант Иван Пешев се срещнаха с част от жителите на регион “Слатина ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Бях посрещната доста доброжелателно от жителите на Слатина. Те споделиха не доста по -различни проблеми от тези, които могат да се срещнат във всеки един столичен регион ”, съобщи пред БГНЕС Ваня Григорова, претендентът за кмет на София, повдигнат от Българска социалистическа партия и “Обединена Левица ”.

Григорова съобщи, че измежду проблемите са презастрояването и изоставените здания. “Такива проблеми не би трябвало да срещаме във всекидневието. Хората тук се надяват посредством гласа си да трансформират политиката, която се води в Следствен отдел към окръжна прокуратура от повече от 33 години ”, означи Ваня Григорова.

Иво Атанасов, претендентът за кмет на Софийския регион “Слатина ” разяснява пред БГНЕС, че първото нещо, което би трябвало да се направи е смяна в работата на районната администрация. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР