Кандидатът за кмет на район „Панчарево“ Димитър Сичанов присъства на

...
Кандидатът за кмет на район „Панчарево“ Димитър Сичанов присъства на
Коментари Харесай

Димитър Сичанов, кандидат за кмет на район Панчарево: Продължаваме да работим за изграждането на ВиК мрежата в района

Кандидатът за кмет на регион „ Панчарево “ Димитър Сичанов участва на състезателен шампионат сред ловните дружинки на селата от региона, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По време на шампионата той срещна присъстващите с цели си за развиване на региона и получи от тях поддръжка за главните му планове, които ще осъществя.

„ Продължаваме да работим за построяването на ВиК мрежата в региона, тъй като тя е извънредно значима. Спазваме процедурите, които се изискват от нас, с цел да получим европейско финансиране за тези планове. Поемаме ангажимент да ги ускорим оптимално, с цел да имаме ВиК мрежата, която желаеме. Добрите образци за планове, които са в напреднала фаза - с подготвени прединвестиционни изследвания (ПИП) за ВиК мреж - са в Казичене, Кривина, Кокаляне и Панчарево “, сподели Сичанов.

На събитието участваха претендентите за кметове на селата Бистрица, Кокаляне, Железница, Лозен и Казичене, претендентът за общински консултант Анелия Йотова и районният началник на ГЕРБ „ Панчарево “ Васил Станчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР