Кандидатът за кмет на БСП за София Ваня Григорова упражни

...
Кандидатът за кмет на БСП за София Ваня Григорова упражни
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Гласувах за свободен и демократичен град

Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия за София Ваня Григорова упражни правото си на глас.

Точно в 7 сутринта стартира изборният ден. Краят му е в 20 часа, само че времето може да бъде удължено с един час - единствено в случай че пред секцията има опашка от искащи, които не са съумели да упражнят правото си да гласоподават преди крайния период.

" Днес гласувах за град - свободен и либерален, за град, свободен от корпоративни зависимости, за град, в който всеки има свободата да бъде подобен какъвто е и да не се тормози от това ”. Това съобщи претендентът за кмет на София Ваня Григорова, която гласоподава в 94-то СУ " Димитър Страшимиров ”.

" Гласувах за град без ненавист, в който не сме изгубили човешкия си образ, в който можем да се гледаме очи в очи. Такава беше и цялата ми акция. А в този момент считам, че е време претендентите да млъкнат, с цел да могат да приказват гласоподавателите. Ние имахме опция да даваме изявленията, ние имахме опция да дебатираме, когато желаеме и когато не ни е боязън от съперника ”, съобщи още Григорова.

" Силно се надявам през днешния ден хората да намерят претекст, да отидат до урните. Надявам се да са разбрали, че от тях зависи ръководството през идващите 4 години. Един мандат не е малко. В този смисъл считам, че в този момент е времето да поемем нещата в свои ръце и да разберем какво в действителност е народна власт ”, сподели Григорова.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР