Кандидат-президентът на основната опозиционна сила в Турция - Народнорепубликанската партия

...
Кандидат-президентът на основната опозиционна сила в Турция - Народнорепубликанската партия
Коментари Харесай

Кандидатът на турската опозиция: Печеля още на първия тур!

Кандидат-президентът на главната опозиционна мощ в Турция - Народнорепубликанската партия (НРП) има вяра, че ще успее да победи настоящия държавен глава Реджеп Ердоган още на първия тур на президентските избори в страната на 24 юни, оповестява "Хюриет дейли нюз ".

"Първоначално разчитах, че президентската конкуренция ще има втори тур. Сега обаче всичко се промени. Сега ние ще спечелим на първия тур ", сподели Мухарем Индже в окръг Анкара, където обиколи няколко града в границите на предизборната си акция.

Участвам в политиката от 30 години, в никакъв случай не съм виждал сходен дух на смяната ", съобщи той.

Индже подлага на критика ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) и президента Ердоган, че са "уморени " и даде обещание "свеж глас " в турската политика.

"От една страна имаме някой, който е изтощен, а от друга - някой нов и деятелен. От една страна имаме някой, който не съумя да позволи проблемите (на страната) в продължение на 16 години, а от друга - някой, който дава обещание и дава вяра. От една страна имаме стар метод на мислене, а от друга - нещо ново ", сподели кандидат-президентът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР