Кандидат-президентът на Демократическата партия Джо Байдън, който е на прага

...
Кандидат-президентът на Демократическата партия Джо Байдън, който е на прага
Коментари Харесай

Джо Байдън: Ще спечелим тази надпревара

Кандидат-президентът на Демократическата партия Джо Байдън, който е на прага на победа в изборната борба над своя противник - президента Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, се обърна към американците тази заран с апел да запазят успокоение и да проявят самообладание след напрегната предизборна битка и още веднъж изрази убеденост, че ще завоюва президентските избори, предадоха международните организации, представени от БНР.

Цифрите ясно демонстрират, че ще спечелим тази конкуренция, акцентира Байдън, като уточни и последните щати, където борбата към момента не е завършила - Пенсилвания, Джорджия, Аризона и Невада, само че където броят на гласувалите за тандема на демократите от ден на ден и необратимо пораства.

Като означи, че неговият тандем дружно с кандидатката за вицепрезидент Камала Харис е събрал най-големия до момента брой гласове - 74 млн. - на американските гласоподаватели, Байдън сподели, че това не са просто числа, а съответни гласоподаватели, които са предпочели смяната, градивността и обединяването пред разединението на страната и нехайството към най-острите й проблеми от страна на досегашната републиканска администрация отпред с Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

Той съответно уточни най-острите проблеми, пред които страната е изправена и с които бъдещата администрация би трябвало да се заеме от първия си ден в Белия дом - битката с пандемията, възобновяване на стопанската система, битката с климатичните промени и систематичния расизъм. Ние спечелихме доверието на американците, и водим с над 4,1 млн. гласоподаватели разлика от тандема на досегашния президент, сподели Байдън. Това ни дава мандат да решаваме тези тежки проблеми, наследени от администрацията на Тръмп, акцентира той.

Речта на Байдън пред негови последователи в Уилмингтън - в родния му щат Делауер, в началото бе планувана като празнична тирада на успеха, само че той промени метода си заради неналичието на публично искане от радио- телевизионните мрежи, които към момента не могат да разгласят крайния резултат от изборите, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР