Кандидат-кметът от “Възраждане за Пещера Мария Джуркова гостува в телевизионно

...
Кандидат-кметът от “Възраждане за Пещера Мария Джуркова гостува в телевизионно
Коментари Харесай

Мария Джуркова, Възраждане: Обичам Пещера и ще работя за нея

 izbori_2023_v1_013

Кандидат-кметът от “Възраждане ” за Пещера Мария Джуркова гостува в телевизионно предаване, където прикани съгражданите си и всички българи да излязат и да гласоподават.

 

Тя разказа себе си като човек, който е влюбен в града си. От тази любов към Пещера произлизат и многочислените начинания за града, които прави.

" Любимата ми самодейност, обвързвана с публичната ми активност в Пещера, е “Пещерски шансове ”, в тях са включени творби на локални поети и рисунки на дребни деца и са публикувани на четири континента, всички знаят и са чували за “Пещерски шансове ”. Друга съществена самодейност, която организираме сега, е “Алея на славата ” на пещерци - концепцията е под формата на детайли на градската среда да изобразяваме пещерски персони, които са извънредно известни и са създали доста за града ни ", сподели Мария Джуркова - претендентът за кмет на Пещера от " Възраждане ".


Тя благодари на съгражданите си, които я поддържат във всички инициативи.Според нея за тях няма значение от възраст, пол и вяра или политическа принадлежност, за самодейностите си сподели, че сплотяват хората, ние сме най-обединени, когато вършим положително.

" Увереност да се хвърля в борбата за кметския пост ми дадоха хората, които започнаха да се обръщат към мен с разнообразни проблеми, които не са съумели да решат, сблъсквайки се с администрацията, и след моето подпомагане по такива проблеми те ми дадоха своята поддръжка и ми вдъхнаха мощ и кураж. ”, разяснява кандидат-кметът от “Възраждане Мария Джуркова в предаване по телевизия Евроком.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР