Кънчев определи като нереалистични възможностите за преговори за края на

...
Кънчев определи като нереалистични възможностите за преговори за края на
Коментари Харесай

Проф. Румен Кънчев за реалистичните и крайни позиции на Русия и У...

Кънчев дефинира като нереалистични опциите за договаряния за края на войната, защото и двете страни са взели крайни позиции.

Според него Русия желае да резервира всичко това, което е превзела и това било доста неприятен образец за интернационалната общественост.

На по-прост език това значи, че за какво сме по-силни, влизаме там, взимаме си едно парче територия, оставаме там, вкарваме въоръжение и никой не може да ни каже нищо, изясни по Нова нюз специалистът.

Украйна също има последна позиция, защото тя пък си я сложила нереалистична цел и задача от позиция на капацитета да възвърне всички територии, в това число Крим. Така че на този стадий аз не виждам точки, от които да се стартират някакви някакви договаряния, добави той.

От друга страна Путин ще изчака изборите в Съединени американски щати, защото чака Тръмп да завоюва и елементарно да се разбере с него. Новият президент на Съединени американски щати обаче ще встъпи в служба по това време през другата година и по тази причина считам, че до тогава войната няма да е приключила, сподели още проф. Румен Кънчев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР