Канадският публицист и политически наблюдател Марк Стайн анализира ситуацията в

...
Канадският публицист и политически наблюдател Марк Стайн анализира ситуацията в
Коментари Харесай

Руският скандал е огромна победа за Путин

Канадският журналист и политически наблюдаващ Марк Стайн проучва обстановката в Съединени американски щати по отношение на така наречен "руска интервенция " в изборите и свадите към следствието. В ефира на Fox News той означи, че вътрешните различия в страната порастват - ФБР упорства на "руската интервенция " в американските избори, което води до цялостна парализа на властта, написа Епицентър.

Според специалиста, макар необятно публикуваното на Запад мнение, Москва не се е намесвала в изборите в Съединени американски щати - няма никакви доказателства за това. Въпреки това обстановката в Америка е извънредно преференциална за Русия.

"На процедура следствието на "руската наеса " е громна победа за Владимир Путин ", отбелязва Стайн.

Според канадския специалист безпочвените обвинявания против Тръмп и Русия са довели до това, че създателите им мощно са се компрометирали. В резултат държавните институции на Съединени американски щати са изцяло парализирани. А "руското следствие " на ФБР в огромна степен е спомогнало за това.

Нищо не може да е по-изгодно за Русия от спора на американските служители с Белия дом. Това подрива доверието на елементарните американски жители към управлението на страната, отбелязва Стайн.

В последна сметка, вътрешното опълчване в Съединени американски щати, което компрометира и двете противостоящи си страни, е от изгода на всички евентуални съперници на Вашингтон, отбелязва специалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР