Канадската порноактриса с украински корени Ники Бенц (истинско име -

...
Канадската порноактриса с украински корени Ники Бенц (истинско име -
Коментари Харесай

Скандал! Известна порнозвезда заведе дело за $5 млн. заради сексуално насилие на снимачната площадка

Канадската порноактриса с украински корени Ники Бенц (истинско име - Алла Мончак) съди студиото " Бразърс " (Brazzers). Тя твърди, че е станала жертва на принуждение по време на фотосите на филм. Тя също по този начин е завела дело против режисьора Тони Т. и артиста Рамон Номар, който се снимал дружно с нея,, съобщава " Дейли Мейл "

Според думите на Бенц, по време на фотосите, тя е била удряна мощно по лицето и гърдите до кръв. Също по този начин, актрисата декларира, че в устата й принудително е била изсипвана вода, причинявайки нейното задушаване. В същото време в началото в сюжета е нямало подиуми с принуждение.



Освен това Ники Бенц упреква режисьора в това, че я е принудил да даде изявление, където декларира, че ще продължи да се снима в негови филми. По думите на актрисата, Тони Т я заплашвал, че в противоположен случай ще остане без заплата.



Филмът е сниман през 2016 година. Ники Бенц описа в Twitter, че е помолила да бъдат спрени фотосите, само че никой не е направил нищо.



От студиото " Бразърс " са предположили, че е допустимо да са се случили нарушаванията на снимачната площадка и са прекратили съдействието с режисьора и са отказали да закупят кино лентата.

Превод и редакция: БЛИЦ









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР