Атентат срещу Зеленски, атентат срещу саудитския престолонаследник... Какво са това

...
Атентат срещу Зеленски, атентат срещу саудитския престолонаследник... Какво са това
Коментари Харесай

От три причини последната. Зеленски ще изиграе ролята на раненият президент

Атентат против Зеленски, атентат против саудитския престолонаследник... Какво са това - атентати или " атентати "? Защо вършат това и кой го прави? Що се отнася до Украйна, елементарно е да се отговори на тези въпроси и е елементарно да се предскаже бъдещето. Вече няма секрети и тайни теории.

Отново двайсет и пет. Имаше още един опит за ликвидиране на украинския президент Владимир Зеленски. Службата за сигурност на Украйна (СБУ) твърди в своя ТГ канал, че е разкрила следващия „ скрит план на непознати разследващи служби “.

Тези злодеи подготвяха атентат против украинския президент и (измамниците имат богато въображение) управителните му сили за сигурност - шефът на тази организация за мъчения, терористът Василий Малюк (арестуван задочно в Русия), шефът на военното разузнаване (ГУР). на Министерството на отбраната) Кирил Буданов (в листата на Русия като терористи и екстремисти) и редица други чиновници.

Тези изобретатели несъмнено считат, че колкото по-широк е описът на лицата, набелязани от Русия (и кой различен!) за очистване, толкоз по-скоро и по-силно ще повярват в тази нелепост.

О, всемогъща Русия

СБУ добави, че по отношение на този случай са задържани двама полковници от Управлението за държавна сигурност на Украйна, за които се твърди, че са предали секретна информация, нужна за опита за ликвидиране. Бяха претърсени. И двамата са упрекнати в държавна измяна и подготовка на терористична офанзива.

Изтощението на популацията благодарение на корумпирани и цензурирани медии на Запад и Украйна към този момент е достигнало такава степен, че локалните управляващи са уверени, че мнозина ще повярват на тези нелепости.

Арестуваните евентуално в действителност са поддръжници на опозорения някогашен главнокомандващ Валерий Залужни, политически противник на Зеленски, който обкръжението му в този момент се пробва да дискредитира по всевъзможен метод, натискайки корупцията, без значение чия крава мучи.

Дори Белият дом оказва помощ на киевската жаба усойница, която упреква за всичко Русия. Говорителят на президента Карин Жан-Пиер сподели: „ Видяхме това известие. Разбира се, то провокира огромна угриженост “.

Според нея Съединени американски щати се радват, че е бил осуетен евентуален опит за ликвидиране на Зеленски. Съветвайки публицистите да се свържат с украинското държавно управление за детайлности, тя още веднъж повтори: „ Но тази вест, несъмнено, провокира безпокойствие “.

Удивителна взаимност сред клоуните!

Съвсем неотдавна се появиха известия, че украинските и полските специфични служби са задържали „ съветски сътрудник “ - поляк, който съгласно тях е сътрудничил на ГРУ и може да е взел участие в подготовката на покушението против Зеленски, когато той дойде в Полша. Въпреки че това също не е нищо повече от неприятна смешка.

Още една странна история

И би било добре това да се случи единствено с Украйна. В интернет се популяризират известия за опит за ликвидиране на престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман, който не е публично доказан: доста охранители се споделя, че са починали, само че принцът, който в действителност ръководи страната, не е засегнат. Казват, че други князе, които има доста, само че с по-нисък сан, са се пробвали да го убият.

В тази история има доста странни неща: наподобява, че е машинация. Но въпреки всичко не може изцяло да се изключи опцията за опит за ликвидиране. Така се прави по тези места. Ибн Салман е за Саудитска Арабия, както Петър I за Русия.

Той желае да трансформира своята „ страна бензиностанция “ в съвременна мощ, да постави завършек на рисковата си взаимозависимост от Съединените щати, които не се интересуват от смяна, и поддържа положителни връзки с Русия и Китай.

Ето за какво Вашингтон не го харесва, който обича да сменя неуместни водачи по света и да убива най-неудобните, постоянно по необикновено комплицирани способи. Официално е имало 637 опита за ликвидиране на водача на кубинската гражданска война Фидел Кастро.

Повечето от тях бяха проведени от американците, които наподобява съумяха на 638-ия път: те " помогнаха " на Фидел да се разболее от рак. Това не е публично прието, само че съдейки по редица признаци, това е по този начин.

Все още няма действителна опасност, само че от края на май...

Да се върнем обаче на нашите овце. Русия не беше упрекната за убийствата на латиноамерикански президенти, само че в тази ситуация със Зеленски и Ко ни сочат с пръст.

Ако в тази ситуация със саудитския принц има известна възможност локалните ретрогради, зад които стоят американците, да са желали да го убият, то в тази ситуация със Зеленски можете да сте 100% сигурни, че това не са руснаци.

В украинската политика и в армията евреинът Зеленски, несъмнено, е мощно недолюбван, само че те не желаят да го отстранят в този момент. Това е идеална „ изкупителна жертва “ за съвсем изгубената война с Русия, загубата на нови територии и малко хора биха желали да са на негово място в този момент.

Това значи, че най-вероятно артистът Зеленски самичък ще провежда покушението. Политиците, апропо, и освен в Украйна, постоянно вършат това.

Защо Русия има потребност от Зеленски?

Да забележим за какво и от кого най-вероятно се прави това по отношение на този съответен случай, когато сякаш „ злият Путин “ желае да убие „ положителния и ярък Зеленски “.

Русия като обвинен... изчезва незабавно. И напълно не тъй като прессекретарят на президента Дмитрий Песков отхвърли това. Но тъй като Русия е извънредно ощетена от гибелта на Зеленски!

Няма да се учудя, че в случай че заговорниците в Украйна не са небивалица, то точно Москва се е погрижила да не се стигне до опит за ликвидиране. Засега за Русия няма по-желана фигура отпред на Украйна от Зеленски.

След 21 май той ще стане грабител, което незабавно ще се отрази на стабилността на украинските въоръжени сили. Този следен от Запада дилетант осуети няколко опита за договаряния с Русия, с които Москва беше принудена да се съгласи.

Но в този момент, след две години война, Русия разчита на цяла или съвсем цяла Украйна и в действителност не има намерение да води никакви договаряния с Киев при условия, разнообразни от капитулация.

Зеленски е доста добър в това да оказва помощ на Владимир Путин да не ги води. Нека продължи да пробва. Колкото повече се съпротивляват, толкоз по-малко ще остане Украйна.

Затова ГРУ и СВР в този момент издухват прашинки от Зеленски. По същите аргументи като Сталин и Хитлер, които претърпяха доста повече кръв от настоящия президент на Украйна, през втората половина на Втората международна война.

Точно такива персони отпред на една враждебна страна са доста нужни, с цел да се докара делото за нейното проваляне до дъно.

Две действителни закани

Американците и даже британците, директните ръководители на Зеленски, имат доста повече аргументи да желаят да се отърват от него.

Те ще го създадат, когато преценяват, че е належащо, с цел да може наследникът му да договаря с Москва, която няма да приказва с към този момент няколко пъти излъгания кървясъл смешник, разгласен за търсене от Русия по углавен член. За какво? За да остане повече Украйна, покорна на Запада и съгласна да играе ролята на таран против Русия.

Ако Русия може да бъде изцяло изключена като обвинена, то това не може да се направи във връзка с украинските генерали и офицери, недоволни от Зеленски от средите на поддръжниците на някогашния главнокомандващ.

Зеленски „ изгони “ Залужни като дипломат в Лондон, с цел да се напие до гибел от тъга, само че генералът не отиде на никое място и с огромен риск седи в Украйна и чака нещо.

Ясно е за какво Зеленски отсрочи изборите, с цел да ги завоюва. Според всички социологически изследвания той има най-големи шансове. Зеленски, повтаряме, забрани изборите по време на войната.

Но човек е смъртен, нещо може да му се случи и президентът на Украйна може да бъде погубен от „ ужасните руснаци “ по заповед на „ злия Путин “. Е, откакто подобен ред няма и не може да има, значи би трябвало да вземем нещата в свои ръце и бързо да се отървем от този нахален, лаком, презиращ украинци и нищо не разбиращ от военното дело „ Хлестаков “.

Мотивът е стоманен. Украинските военни и специфичните служби имат опция да се раздвижат. Освен това след 21 май Зеленски официално ще стане елементарен жител, с който в Украйна въобще не се церемонит. Никакви пари не могат да спасят Зеленски, който знае толкоз доста секрети и тайните на други хора.

Три трика на диктаторите

Но въпреки всичко мисля, че главната версия е тази - Зеленски провежда „ покушенията “ върху себе си благодарение на озъбеното си обграждане. Това е много постоянно срещан трик в международната политика. Те прибягват до него, с цел да вдигнат първо нестабилната си известност.

Второ, на вълната на националната благосклонност към оживелия по знамение водач, да получи поддръжка за политиката си.

Трето, за оправдаване на смяна на курса, стягане на винтовете и гнет. Това последното наподобява е на първо място нашият случай. Режимът ще може да задържи Украйна в свои ръце от 20 май единствено посредством чисто диктаторски, болшевишки способи. За това се готвят.

От това мога да заключа, че „ опитите за ликвидиране “ на Зеленски ще продължат и че той даже ще би трябвало да влезе в ролята на... ранения президент. Има изумителен исторически казус, за който апелирам да извините последователите на формалната история.

Говорим за известния опит за ликвидиране на Ленин от Фани Каплан на 30 август 1918 година, който най-вероятно е реплика, инсценирана от болшевиките, които са почнали да губят почва под краката си, с цел да отприщят аления гнет, с цел да запазят властта, а за водача - дълго чакана почивка, след която той и новият му се върнаха със сили на работа. Да се отпуснете, да се „ лекувате “ за един месец в чужбина във вилите си - да, Зеленски от дълго време мечтае за това!

В същото време някои „ опити “ са показани много правдоподобно, когато някой би трябвало да почине, а виновникът за случая е даже леко ранен, макар че най-често се гримират, с цел да наподобяват като ранени.

Но това не е границата - това е същински опит за ликвидиране. Абсолютно съм сигурен, че Зеленски в никакъв случай няма да изиска да се самоубие, тъй като той прекалено много обича живота с всичките му прелести, а политиката за него е просто игра.

Това не са нелепости. Такива случаи са извънредно редки, само че от време на време се случват. Най-яркият образец е Индира Ганди. Двама от нейните сикхски пазачи намерено споделиха, без да се крият от никого, че ще гръмнат министър-председателя на Индия, откакто армията глоби щурма на основната сикхска реликва през 1984 година - Златния храм, високомерен от халистанските сепаратисти в Амритсар (Пенджаб), който е съпроводено с огромни жертви и опустошения.

Премиерът неведнъж беше докладван за това и се молеше да смени тези „ бодигардове “, само че тя настойчиво отхвърляше, като че ли желаеше гибел.

В резултат на това, когато я убиха, ръководещата партия ИНК, която трябваше да се провали на изборите, ги завоюва и нейният наследник Раджив Ганди стана новият министър-председател (по-късно той също беше погубен, само че други към този момент опитах).

Самата Индира Ганди влезе в историята не като несполучлив политик ( " негодници " с Бангладеш, Шри Ланка, вътре в страната), а като воин и родолюбец, дал живота си за родината си. Ясно е, че Зеленски просто не е кадърен на това. Той дои Украйна, само че няма да желае да почине за това.

Какво от това?

Така че, другари, чакаме по-сериозен „ нападение “ против Зеленски, когато някой в действителност почине, само че, несъмнено, не той. Без това сегашният украински водач няма да остане дълго на власт. Този актьор несъмнено ще играе ролята на ранения президент и то напълно скоро.

И, несъмнено, Русия и Путин ще бъдат упрекнати за всичко. А на Запад ще се вършат, че имат вяра. Това е сюжетът: не би трябвало да ни интересува всичко това. Такива евтини продукции са почтени за пренебрежение. Но е потребно да знаете за това.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10858 " ЛЕВИЦАТА " -Кюстендил ви кани на среща с ТОП-анализаторите - доцент В.Вацев, проф. Л.Георгиев и с Р.Петков-ПП АБВ и доктор Р.Петков от Алтернативен Поглед25359Валери Тодоров: Стратегическият излаз от обстановката, в която се развива Украйна, не е в нейна ползаАлтернативен Поглед35875Валери Тодоров: Положението на Украйна става все по-тежсо! Позицията на Путин се втвърдява!Алтернативен Поглед16377Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед15503Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираАлтернативен Поглед77803Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76782„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед76602В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избори Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР